четверг, 13 августа 2015 г.

Гороскоп призначення Арсенія Яценюка Прем’єр-міністром України



 Минулого року у лютому було призначено народними обранцями уряд Арсенія Яценюка. Після осінніх парламентських виборів Арсеній Яценюк  залишився керувати, тому потреби будувати новий гороскоп немає – лютневий гороскоп уряду діє. Спробую перекласти мову зірок.
Такі гороскопи, як гороскоп призначення прем’єр-міністра і гороскоп інавгурації президента, бажано інтерпретувати, опираючись на гороскоп держави. Багато показників у гороскопі уряду Яценюка вказують на проблеми у владі і важкі часи для народу. 


   
Асцендент  у цьому гороскопі знаходиться у Левові. Лев символізує гру на публіку, прагнення до слави і лідерства. Сонце, яке символізує прем'єр-міністра, знаходиться у Рибах у 8-му домі. «Уряд камікадзе», -  назвав Арсеній Яценюк свій уряд. Управитель 1-го дому у 8-му домі відповідає цим словам. Сонце знаходиться у Рибах  у кон’юнкції з Нептуном. Нептун у Рибах у величі. Багато у діяльності уряду і Прем’єр-міністра є і буде таємного і незрозумілого для простих людей. Нептун - «спалена» планета. Вважається в астрології, що «спалена» планета послаблюється і передає частину своєї енергії Сонцю. Трактування таке:  можливі таємні фінансові махінації і скандали пов’язані з великими грішми (позичені МВФ гроші описує у цьому гороскопі зв'язок між 8-м і 9-м домом); таємний вплив іноземців (Нептун – управитель 9-го дому) на уряд і Прем’єр-міністра України (Сонце - управитель 1-го дому).   
 Екзальтований ретроградний Юпітер на куспіді 12-го дому у тригоні  з Сонцем і Нептуном дає уряду підтримку таємних патріотичних організацій (Юпітер у Ракові) і закордонних покровителів, сприяє успіху у залаштункові діяльності. Цей аспект Юпітера вважається в астрології дуже позитивним (тригон – аспект Юпітера). Юпітер - управитель 5-го дому у 12-му - символізує створення таємних організацій, які можуть допомогти у вирішенні проблем.
  Пов’язує 8-й дім з 9-м і розміщення Урана - управителя 8-го дому в 9-му.  Уран знаходиться на вершині прямого кута т-квадратури, а це вказує  на проблеми. Астрологи таку планету називають «гарячою». Ще Уран є планетою-елеватором, з якою астрологи пов’язують (як і елементи 10-го дому)  успіх у професійній діяльності. Від позиції міжнародних кредиторів і успішності реформ (Уран) залежить існування цього уряду (управитель 8-го дому в 9-му). Свідчить т-квадратура Юпітер-Уран-Плутон і про значні проблеми у партнерських стосунках  з іноземцями (Уран - управитель 7-го дому в 9-му). «Зберися, Арсенію, Україна втрачає свій шанс», - порадив Яценюку віце-президент США Джозеф Байден. Плутон, 2-й управитель 4-го дому в 6-му, символізує невдоволення народних мас (4-й дім), особливо працючих людей ( 6-й дім), реформами із-за кордону  (квадратура з Ураном у 9-му домі). Юпітер на купіді 12-го дому під несприятливими аспектами Урана і Плутона може вказувати на події пов’язані з перебільшенням можливостей, конфліктами з іноземцями, авантюризмом, радикалізмом, соціальною і політичною нестабільністю, тіньовою діяльністю.     
Управитель 10-го дому знаходиться у Терезах у 4-му домі. Терези – знак вигнання Марса. Марс у цьому гороскопі у квадратурі з Венерою. Взаємна рецепція Марса і Венери пом’якшує негативний аспект. Венера, яка керує  4-м домом і є 2-м управителем 10-го дому, знаходиться у Козерогові у 6-му домі. Венера у з’єднанні з недоброю зіркою Манубріум. Таке розміщення управителів 10-го дому не є сприятливим і свідчить, що діяльність Прем’єр-міністра буде викликати невдоволення  у народу (4-й дім), будуть виникати конфлікти у стосунках з підлеглими (Венера у 6-му домі). Можливі розколи всередині уряду. Нестабільність негативно впливатиме на репутацію (10-й дім) уряду і Прем’єр-міністра України.        
  Стаціонарний Сатурн, який згодом стає ретроградним у знаку Скорпіона, знаходиться у 4-му домі. Сатурн – планета  заблокованого знаку. Астрологи таке розміщення не вважають добрим. Трактування: важкі часи для народу, зменшення рівня доходів у населення, проблеми з боргами, можуть жорсткими законами обмежуватися свободи громадян. Уряду потрібно сконцентруватися на вирішенні проблем народу (управитель 6-го дому в 4-му). Розміщення вузлів Місяця також підтверджує це. Сатурн і Плутон перебувають у взаємні рецепції. Напевно, що це можна трактувати як бажання народу перетворень в державі  і розуміння того, що прийдеться для цього «затягнути паски».   
Місяць і ретроградний Меркурій знаходяться у знаку Водолія у 7-му домі. У мунданні астрології Місяць символізує народ, патріотизм, націоналізм. Місяць у цьому гороскопі вносить у 7-й дім (партнерство, протистояння, договори) намагання відстоювати національні інтереси і  прагнення народу до свободи. Меркурій додає  у 7-й дім раціоналізм, переговори. Місяць керує 12-м домом і символізує стосунки (7-й дім ) з людьми з організацій патріотичного і націоналістичного спрямування, які, можливо, не хочуть себе афішувати (12-й дім). Місяць у з’єднанні з несприятливою зіркою Армус.
  У кінці коротко підсумую: у діяльності уряду і Прем’єр-міністра буде багато таємного, дуже ймовірні в уряді конфлікти, реформи будуть наштовхуватися на опір, зміни не принесуть швидкого позитивного результату: буде нелегко і народу, і уряду.

Комментариев нет:

Отправить комментарий