среда, 22 января 2020 г.

Астрологічний прогноз на 2020 рік для України

  У цьому році є три з’єднання важливих планет. Це з’єднання Сатурн-Плутон, Юпітер-Плутон і Юпітер-Сатурн. Завершаться кілька важливих циклів планет і почнуться нові. Також буде 6 затемнень. З однієї сторони цей важливий період означає зміни в світовій політиці й економіці, кінець чогось старого і початок нового, а з іншої сторони - такий час може бути багатий на кризи, саме в такі періоди найбільше відбуваються різні деструктивні події.  З уст провідних економістів все частіше звучать слова про можливий початок нової економічної кризи. З точки зору астрології можна провести паралелі між теперішнім роком і 2008-м. Саме тоді Юпітер перебував у знаку Козерога – знаку свого спаду, а в кінці 2007-го було з’єднання Юпітер-Плутон. Зростання не може існувати вічно. У світові економіці є періоди спаду і зростання. Поступово ми наближаємося до межі, коли почнеться уповільнення і спад. Тут варто згадати графік циклічних індексів астрологів Гушона-Барбо. Можна помітити, що саме у періоди спаду, коли крива графіку опускалася у низ, найчастіше відбувалися війни, починалися фінансово-економічні кризи, зростали у суспільстві песимістичні настрої. Коли крива лінія піднімалася у верх - покращувалися ситуація в економіках держав, позитивно вирішувалися міжнародні проблеми. З графіку можна помітити, що крива лінія почала опускатися у низ у 2014 році, коли планети Уран, Юпітер, Марс, Плутон склали Великий Хрест. 2020, 2021 і перша половина 2022 року – дно, там знаходиться нижня точка, після  можна буде видихнути з полегшенням і сподіватися на поступовий розвиток і стабільність.






   
 У важливих гороскопах для України є у 2020 році як і позитивні, так і негативні аспекти. Є у цьому році досить жорсткі аспекти, які можуть вказувати на агресію, руйнування і можуть стосуватися подальшого існування держави,  але будемо надіятися, що все обійдеться і зміни будуть відбуватися у мирні формі. У цілому 2020 рік виглядає не надто поганим для влади, порівняно з небезпечними і кризовими для уряду і особисто для Володимира Зеленського 2021-2023 роками.

 


 
 
 
  У гороскопі Незалежності України зразу  кидається в очі транзити трьох важливих планет у 1-му домі і їх сприятливі аспекти до Марса у Діві у 8-му домі. Плутон, Сатурн і Юпітер будуть складати до Марса аспекти тригона, а Юпітер дасть секстилі до точки МС і Плутона – управителя 10-го дому, також Сатурн і Юпітер з’єднаються з Сатурном карти – управителем 1-го дому. Такі розміщення планет свідчать про сприятливий час для зростання авторитету держави у світі, влада буде більше уваги приділяти вирішенню внутрішніх проблем.  Посилення обороноздатності, зростання ролі силових структур – мабуть найбільш правильні трактування сприятливих аспектів до Марса. Українська армія у 2019 році посіла 29-те місце у рейтингу найсильніших армій світу і увійшла у топ-10 найсильніших армій Європи. Марс є в гороскопі і молодшим управителем 10-го дому - дому влади.  Можна прогнозувати як і посилення влади, так і зростання ролі військових у житті держави. Поживемо-побачимо як буде в реальності. У сфері ідеології будуть панувати більш прагматичні і раціональні погляди. У 2014 році Юпітер перебував у знаку Рака. Козеріг – протилежний знак до цього знака. Прийшов час подивитись на реальність без емоцій. 

  До несприятливих аспектів у гороскопі Незалежності можна віднести з’єднання дирекційних Меркурія і Юпітера з Марсом у 8-му домі. Меркурій є управителем 8-го дому, а Юпітер – 12-го. У прогресіях буде прогресивний Марс (планета 8-го дому) у квадратурі до Нептуна у 12-му домі карти держави. 8-й і 12-й доми в астрології вважаються деструктивними домами, які символізують втрати, смуток. Не знаю точно як саме на практиці будуть реалізуватися такі аспекти, але те, що позитиву буде мало від них, можна прогнозувати не задумуючись. Збиття українського літака в Ірані на початку року підтверджують це.
   Несприятливі аспекти Сатурна є  в гороскопі Незалежності у 2020 році до Сонця. Символізують несприятливий і нелегкий час для лідера держави. У символічних дирекціях дирекційний Сатурн в опозиції до Сонця, а в транзитах транзитний Сатурн буде у квінконсі до Сонця, починаючи з березня. Такі аспекти важливі, бо в карті є аспект квінконс Сонце-Сатурн.  Символізує нестабільність, напругу, невизначеність і зміни. У березні-квітні планується чергова зустріч «у нормандському форматі». Швидше за все,  президент буде змушений приймати складні рішення, які будуть мати вагомі наслідки для держави на багато років вперед. Ще важливі аспекти будуть у грудні. Відбудеться з’єднання транзитних Юпітера і Сатурна з Сатурном карти і з квінконсами до Сонця. Можна трактувати таке розташування планет як початок нового періоду у житті держави і зміни, які стосуються її лідера. Дуже ймовірно, що за період правління Зеленського сам інститут президента зазнає значних змін.


 
  В гороскопі революції 2014 року чи гороскопі постмайданної України транзитний Юпітер у перші половині року буде складати аспекти до Т-квадратури Плутон-Уран-Юпітер, після з’єднається з Венерою карти, а після дасть аспект квадратури до Марса, також до Марса дасть аспекти квадратури транзитний Сатурн. Тут слід згадати, що Плутон у цьому гороскопі є управителем 4-го дому, а Марс його молодшим управителем. 4-й дім в мунданні астрології символізує території держави. У 2021 році транзитний Уран дасть аспект тригона до Плутона цього гороскопу. Такі аспекти можна трактувати як те, що у 2020-2021 роках будуть пошуки рішень і вирішення проблем, які пов’язані з територіями, в тому числі непідконтрольними територіями. Багато відомих прогнозистів, чиї прогнози я читаю і яким довіряю, прогнозують, що саме у 2020-2021 роках буде знайдено рішення, які стосуються Донбасу і завершення війни.

 


  Перейдемо до нового гороскопу інавгурації президента. Сам гороскоп не є надто сприятливим. Управитель 1-го дому у критичному останньому градусі знака, управитель 10-го дому у знаку свого падіння, аспекти квадратури Сатурна з 6-го дому до осі МС-ІС – це все не  вселяє оптимізм. Навіть є велика ймовірність того (особливо враховуючи інші важливі гороскопи), що нинішній президент не досидить до кінця терміну. Найбільш позитивним аспектом у цій карті є з’єднання Місяця з Юпітером у Стрільці. Такий аспект вказує на певний позитив для народу і оптимістичні настрої. Але цей аспект найбільше був актуальний у минулому році, коли Юпітер ішов по знаку Стрільця. Тепер Юпітер знаходиться у знаку Козерога. «Медовий місяць» для президента закінчився і розпочався період невеселої реальності. У цьому році дуже ймовірні зміни, які стосуються парламенту, команди і друзів президента, його влади, авторитету (навесні буде з’єднання транзитного Урана з Венерою гороскопу інавгурації, яка є планетою 10-го дому і керує 11-м домом).

  Очікувати на покращення життя народу в короткій перспективі з новим президентом не варто. Навіть без астрології зрозуміло, що для того, щоб у нас були дороги європейського зразка, значно зріс рівень життя народу і громадяни почали повертатися із-за кордону, потрібно не 5 років, а кілька десятиліть. Представники Світового банку заявляють, що Україні потрібно мінімум 50 років для того, щоб досягти рівня розвитку Польщі.








  В особистому гороскопі  Володимира Зеленського у 2020 році у прогностиці ситуація трохи гірша, ніж у минулому році, не буду все розписувати, бо це займе багато часу. Президенту буде у цьому році нелегко, і це видно з більш важливих гороскопів, йому прийдеться приймати непрості рішення, які можуть мати руйнівний вплив для його правління в майбутньому.
  На сам кінець хочу побажати читачам віри в себе, оптимізму. Потрібно більше опиратися і сподіватися на себе, а не на державу. Цей рік буде сприяти наполегливим, працелюбним і реалістичним людям. Будьмо сильними і мудрими!

2 комментария:

  1. Тригон Плутона-Сатурна до Марса України (упр 3 дому) - це початок справжнього розвитку українського машинобудування і великих звершень в транспортній галузі. Зокрема вийшов на колії сучасний український дизель-поїзд. І це лише початок. Також заявлено про співробітництво Укрзалізниці з Дойче бан.

    ОтветитьУдалить
  2. Щодо посилення обороноздатності - закінчено випробування САУ Богдана. https://defence-ua.com/news/sau_bogdana_ochikuje_na_zavershennja_derzhavnih_viprobuvan_foto-1723.html
    Чому важлива саме крупнокаліберна артилерія і саме на колесах? Чим більший калібр - тим більші втрати противнику, а головне - на колесах можна швидше втекти від отвєткі ніж на гусеницях.

    ОтветитьУдалить