вторник, 16 января 2018 г.

Астрологічний прогноз на 2018 рік для України

 Якщо коротко, то цей рік для України можна з точки зору астрології охарактеризувати як рік популістських рішень з боку влади, зростання протестних настроїв з боку народу і початку кінця теперішньої влади. Є серйозні підстави вважати, що друга половина року буде складнішою і напруженішою у політичному житті країни, а 2019 рік не принесе вирішення багатьох проблем в державі і буде важчим для фінансово-економічної сфери. 



  Спробую розібрати астрологічну картину більш детально. Почнемо з гороскопу незалежності України. У 2018 році транзитний Юпітер буде іти петлею по Плутону карти, управителю 10-го дому –дому влади, і буде складати аспекти квадратури до Місяця. Такі аспекти трактую як зростання популізму (Юпітер) з боку влади. Недавно прем’єр-міністр України заявив про необхідність підняття заробітної плати вчителям і лікарям. Наближаються вибори президента, і такі рішення не є дивними. Перед виборами уряд буде іти на популістські кроки. Ну і не слід забувати, що в карті України аспект квадратури Місяць-Плутон – це аспект конфлікту народу (Місяць) і влади (Плутон). У 2006 році, коли транзитний Юпітер проходив через знак Скорпіона, виникла політична криза в парламенті. 2018 рік буде багатим на різні організовані і стихійні соціально-політичні протести, народ буде з більшим ентузіазмом  виходити на майдани. Підтверджує щось подібне й інший важливий гороскоп. Недавно мені вдалося знайти цікаву карту, яку можна вважати  гороскопом постмайданної України, - це карта голосування у лютому 2014 року у ВР за повернення до Конституції зразка 2004 року. Так от, у цьому гороскопі транзитний Юпітер  петлею захопить Місяць і Сатурн у 4-му домі. Місяць у Скорпіоні перебуває у знаку свого падіння, а Юпітер збільшує масштаби розширює, дає оптимізм. Атмосфера в країні стане більш емоційною, навіть, можна сказати, дещо оптимістичнішою, ніж у 2017 році. Ймовірно будуть вирувати пристрасті довкола вирішення  питань пов’язаних з непідконтрольними територіями (тема 4-го дому). Найбільш небезпечний проміжок часу, в якому можуть відбуватися революційці зміни, різні провокації і проявлення агресії, - це період з травня по жовтень. У гороскопі незалежності України транзитний Урнан тоді буде, петляючи, складати аспекти квадратури до Сатурна карти –  управителя 1-го дому, а транзитний Марс, теж  петляючи, буде з’єднуватися з Сатурном + буде з’єднання транзитної Ліліт. Марс в гороскопі незалежності – планета 8-го дому, Уран – планета 12, Ліліт теж у карті у 12 домі. В астрології такі доми пов’язують з деструктивними процесами.



  Ситуація в економіці і фінансах у 2018 році буде залишатися більш-менш стабільною як і в минулому році. Різкого знецінення гривні, чи різкого погіршення стану в економіці не буде. А ось у 2019 році, можливо навіть скоріше, починаючи з кінця цього року, існує велика ймовірність того, що ситуація почне погіршуватися. Транзитний Сатурн у січні 2019 року з’єднається з Нептуном у 12-му домі, управителем 2-го дому, в гороскопі незалежності України. Сатурн буде більшу частину 2019 року петлею кілька разів проходити через Нептун. Сатурн в астрології пов'язаний з кризовими явищами, а 2-й дім - з фінансами, станом в економіці. Побільшає проблеми в економіці, ймовірне падіння гривні в цей період.               
  У гороскопі незалежності України у 2018 році значних несприятливих аспектів, які б вказували на дострокову зміну Президента немає. У солярному гороскопі незалежності України на 2018-2019 рік Сонце, яке символізує лідера держави, знаходиться у 12-му домі під сприятливими аспектами Урана і Сатурна. Такі аспекти дають стабільність, сприяють конструктивним змінам, тому можна сподіватись, що теперішній глава держави досидить таки до кінця. А ось в гороскопі постмайданної України картина відрізняється. Один з важливих аспектів, який почне діяти з весни цього року, - це з’єднання транзитного Плутона з Венерою, яка керує в карті 10-м домом. Символізує такий аспект значні політичні зміни, які стосуються постмайданної влади. Плутон буде петляти по Венері у 5-му домі. Закінчиться дія аспекта аж восени 2019 року. Саме в період з весни 2018 року по грудень 2019 року ймовірні значні трансформації у структурах влади, дуже ймовірне на такому аспекті повне перезавантаження або реформа влади (5-й дім – дім творчих процесів). Сонячне затемнення в карті постмайданної України 13.07.2018 буде в 11-му домі в опозиції до Венери, а Сонячне затемнення 11.08.2018 дасть аспекти квадратури до осі МС-ІС і Місяця. Теми змін у владі Сонячні затемнення торкнуться. Також з весни має включитися небезпечний аспект в гороскопі інавгурації Президента. Транзитний Нептун, управитель 8-го дому, дасть квадратуру до Сонця – управителя 1-го дому. Сонце знаходиться у з’єднанні з куспідом 11-го дому. Подібний аспект управителя 8-го дому до управителя 1-го дому був у гороскопі інавгурації Януковича на момент його втечі з України. Діятиме цей аспект і в 2019 році. Цей період буде несприятливий і небезпечний для публічної діяльності Президента, йому буде важко проявляти себе як лідера, ймовірні великі скандали і зростання хаосу у ВР (Сонце на куспіді 11-го дому). Дуже ймовірно, що в перші половині року у парламенті лід таки почне рухатися до перевиборів, а прорве дамбу політично криза у другі половині півріччя. У 2016 році мені вдалося спрогнозувати по гороскопу інавгурації Президента пік політичної кризи. У 2018 і в 2019 році транзитний Сатурн теж дасть несприятливі аспекти до планет в 11-му домі гороскопу інавгурації.




 На міжнародні арені ситуація для України виглядає у цьому році, м'яко кажучи, "не на висоті". Хоча, можна сказати, перша половина року виглядає більш оптимістичною. В гороскопі незалежності України будуть аспекти тригона транзитного Урана до планет у 7-му домі. Нові обставини сприятимуть конструктивним змінам, налагодженню зв'язків. У грудні транзитний Сатурн з’єднається у цій карті з Ураном у 12-му домі. Сам транзит Сатурна, управителя 1-го дому, по 12-му домі  – несприятливий транзит. Символізує 12-й дім ізоляцію, невизначеність, усамітнення. Уран у цьому гороскопі  керує Місяцем, який є управителем 7-го дому – дому відносин. А в гороскопі постмайданної України транзитний Сатурн в кінці року дасть несприятливі аспекти до дуже напруженої в карті конфігурації планет – Т-квадратури Плутон-Уран-Юпітер. Уран у карті постмайданнної України – планета 8-го дому і управитель 7-го дому. Криза у партнерських відносинах на таких аспектах дуже ймовірна. Потрібно зазначити, що кінець року виглядає найбільш небезпечним для України у цьому гороскопі (буде акцентована планета 8-го дому + транзитний Плутон втретє з’єднається з Венерою, яка керує 10-м домом). Криза торкнеться й  парламенту (Юпітер в 11-му домі). Швидше за все, процес з поверненням непідконтрольних територій буде протікати важко (Сатурн буде у з’єднанні у січні 2019 р. з Плутоном у 5-му домі, управителем 4-го дому), а в кінцевому результаті цей процес зайде у глухий кут, або Україні будуть повернуті території на невигідних умовах, що призведе до поглиблення кризи. Існує також ризик у 2018 році несподіваних перемін за кордоном, які можуть провокувати конфлікти, змінювати ставлення іноземців до України і впливати на наш вектор руху. Транзитний Уран у гороскопі постмайданної України буде з 9-го дому складати останній аспект опозиції до Марса, управителя 9-го дому і молодшого управителя 4-го дому у 3-му домі, а також Уран буде кілька разів в кон’юнкції з Південним вузлом Місяця. Ще Сонячне затемнення 15.02 2018 року попадає на Десцендент карти постмайданної України, символізуючи зміни у міжнародних відносинах. 




              
  У гороскопі уряду Гройсмана транзитна ситуація виглядає напруженішою, ніж у минулому році, буде багато несприятливих транзитних аспектів (один важкий аспект квадратури транзитного Плутона до Урана, управителя 8-го дому, чого вартий!). Закінчиться в перші половині року дія аспектів транзитного Урана до Сонця і Місяця, символізуючи, ймовірно, кінець періоду реформ від цього уряду. Наскільки реформи були вдалими – покаже час. Сам по собі цей гороскоп складний, є у ньому багато несприятливих аспектів. Мені не вдалося по цій карті вгадати коли буде відставка уряду, як і не вдалося точно спрогнозувати відставку Арсенія Яценюка по гороскопу уряду Яценюка. Потрібно бути обережним з такими гороскопами і опиратися на більш важливіші карти. В гороскопі постмайданної України у 2017 році аспектів, які б вказували на зміни у владі, не було, а в 2018 і 2019 р. такі аспекти є.

Комментариев нет:

Отправить комментарий